Boechout

De sportraad organiseert op maandag 16 maart Denk Sport! in Theater Vooruit. Iedereen is welkom vanaf 19.30 uur, de avond zelf begint om 20.00 uur. De toegang is gratis en iedereen is welkom !

Het programma :

  • Gastspreker Servaas Bingé (ploegarts Lotto-Soudal) rond het thema ‘gezond sporten en voeding’

Als hoofdarts van wielerploeg Lotto-Soudal schreef Servaas Bingé vanuit zijn ervaringen als huisarts en sportarts het boek “Nooit meer naar de dokter” en “De lijst” waarin hij de juiste mindset creëert om je voedingspatroon te optimaliseren en gezonde voeding terug de plaats te geven die het verdient. We beseffen het ondertussen wel: voeding bepaalt in grote mate onze levenskwaliteit en gezondheid. Maar onze voedingsgewoontes veranderen blijkt aartsmoeilijk. Wil je meer te weten komen over gezondheid en voeding of over de combinatie sport en voeding ? Kom dan zeker mee luisteren !

  • Wat is jouw mening over sport en bewegen in Boechout ?

Wat moet onze gemeente doen zodat jij nog beter kan sporten ? Op die vraag zoeken we samen het antwoord tijdens Denk Sport. Want wie anders dan de Boechoutenaren zelf kunnen ons die feedback geven ? We leggen letterlijk enkele thema’s op tafel. Jij kiest bij welke tafel je aanschuift voor een korte brainstorm van zo’n 20 minuutjes. Op het einde heeft de sportraad hopelijk een rugzak vol input en ideeën verzameld om verder mee aan de slag te gaan.

Om alles vlot te laten verlopen, vragen we om voor 13 maart in te schrijven via deze link.

Foto’s (c) Gazet van Hove.