Lint : Ben jij kandidaat voor de uitbating van de pop up-zomerbar ?

In 2020, het jaar dat in teken van 150 jaar Lint stond, werd het idee van een pop up zomerbar voor het eerst concreet gemaakt. Het was een initiatief dat veel bijval vond bij de Lintenaren, die de speeltuin en de parkomgeving bezochten.

Daarom lanceert het lokaal bestuur opnieuw de oproep naar een uitbater/bezieler van de zomerbar voor de volgende 3 jaren (2021 – 2022 – 2023).

Droom jij van een pop-upzomerbar in Lint ? Hoe zie jij de invulling hiervan ? Heb jij zin om een concept, een plan voor een pop-up zomerbar uit te werken en deze dan ook effectief uit te baten ? Maak je bekend !

Zorg er mee voor dat (groot)ouders hun kinderen zien ravotten in de speeltuin terwijl zij zelf genieten van een drankje en een hapje. Dat er een ijsje, een stukje fruit of een koekje gekocht kan worden voor de spelende kids. Jij zorgt er mee voor dat jongeren er een toffe ontmoetingsplek vinden.

Interesse ? Neem dan even de bijlagen door en reageer zeker voor 15 januari 2021.

We kijken er alvast naar uit !

Foto’s (c) Gazet van Hove.