« Vorige
 
Volgende »

‘Tournée Minérale’ : gezelligheid zonder alcohol

We roepen alle Hovenaars op om in februari, voor het eerst of opnieuw, een maand ‘nee’ te zeggen tegen alcohol.

We bevinden ons momenteel natuurlijk in een rare periode. Door de coronamaatregelen ziet ons leven er even anders uit, en daardoor ook de manier waarop we met alcohol omspringen. Sommigen drinken minder dan vroeger omdat een deel van het sociaal leven wegviel. Anderen schenken nu sneller thuis een glas uit om
te bekomen van de emoties en stress. Begrijpelijk, maar natuurlijk niet de gezondste keuze…
Met Tournée Minérale zorg je ervoor dat dat extra thuisdrinken geen blijvende gewoonte wordt. We associëren alcohol vaak met gezelligheid : we drinken een glas voor tv, in gezelschap, om iets te vieren of om iets te verwerken. Tournée Minérale daagt je uit om die gezelligheid te creëren zonder alcohol. Dat doet evenveel deugd, en uiteindelijk voel je je er beter bij. Want minder alcohol levert je meer energie, een betere slaap en een algemeen frisser gevoel
op. Allemaal heel welkom in deze uitzonderlijke tijden. En je werkt er nog mee aan je gezondheid ook !

Op je gezondheid

Ga dus de uitdaging aan en drink in februari 2021 geen alcohol. Want ook zonder kan je je perfect amuseren. Tournée Minérale is trouwens nog leuker als je het samen met anderen doet. Daag je familie, vrienden, collega’s, ploegmaten,… uit om in februari ook geen alcohol te drinken.

in februari even niet …

Foto’s (c) Gazet van Hove.