Vrijdag 12 februari 2021 – 20:00 –Koningin Elisabethzaal

 

Beste Davidsfondsleden en sympathisanten,

Goed nieuws voor diegenen die geen ‘vriend’ zijn van het Antwerp Symphony Orchestra : het concert dat we live moeten missen in onze planning wordt  gestreamd en uitgezonden op vrijdag 12 februari e.k.
Davidsfondsleden en sympathisanten kunnen dit concert beluisteren met een korting van 10%.

Zie bericht van de organisator hieronder :

Mensen die uitsluitend het concert van Jaap van Zweden willen volgen, kunnen met kortingscode JVZ21DFHOVE via deze link een ticket aankopen met 10% korting. Het is belangrijk dat leden een ticket aankopen op een eigen account. Met dat account kunnen ze op de concertavond inloggen en de stream volgen op de website.

Over dit concert

Jaap van Zweden is terug. De voormalige chef-dirigent van het Antwerp Symphony Orchestra en de huidige chef-dirigent van de New York Philharmonic komt opnieuw naar Antwerpen met muziek van Beethoven en Tsjajkovski. Wie hem eerder aan het werk zag, weet wat te verwachten : zinderende energie, alles-verzwelgende emoties, trefzekere climaxen en een glasheldere, maar volumineuze orkestsound. Topdirigent Jaap van Zweden voor de eerste keer in onze eigen Elisabethzaal : macht én betovering gegarandeerd .

 

vriendelijke groeten en veel luistergenot,
Lieve Duffeler
Davidsfonds Hove

Lieve Duffeler (Davidsfonds)