ZORA vacature

De intergemeentelijke dienst ZORA zoekt nieuwe medewerkers :

VACATURE : Arbeidsbegeleider

De intergemeentelijke dienst ZORA is op zoek naar een arbeidsbegeleider (voltijds of deeltijds (80%), B1-3, vervangingscontract, externe aanwerving).

Binnen deze functie zorg je voor een gepaste begeleiding van werkzoekenden naar werk via een planmatige aanpak. Op basis van de socioprofessionele loopbaan en de specifieke competenties van de werkzoekende maak je de juiste match tussen de beschikbare middelen en de werkzoekende.

Hiertoe stippelt de trajectbegeleider samen met de cliënt volgens de POP methodiek (Persoonlijk OntwikkelingsPlan), een activeringstraject uit dat is gebaseerd op een haalbaar en realistisch jobdoelwit. Zij werken hiervoor concrete acties uit om (tussen)doelen te bereiken. Acties kunnen zijn sollicitatiebegeleiding, vorming, (beroeps-) opleiding, sociale activering als eerste stap in een traject naar werk, wijk-werk, toeleiding naar sociale economie (indicering) of de opstart van een traject Tijdelijke Werk Ervaring (TWE). Daarnaast dient de arbeidsbegeleider een breed netwerk uit te bouwen met potentiële werkgevers om zo voldoende gepaste werkplaatsen te kunnen aanbieden.

  • Bekijk de volledige vacature hier.
  • Solliciteren kan tot en met 1 juni 2021 via deze link.
  • Je kandidatuur bevat een motivatiebrief, een kopie van je diploma (bachelor) en een recent cv met duidelijke vermelding van je relevante ervaring.
  • Vragen? Aarzel niet om contact op te nemen met de dienst HR van het lokaal bestuur Mortsel via 03 444 17 80 of hr@mortsel.be.

VACATURE : Coördinator dienst arbeidsbegeleiding

De intergemeentelijke dienst ZORA is op zoek naar een coördinator voor de dienst arbeidsbegeleiding (voltijds, B4-5, vervangingscontract, externe aanwerving).

Binnen deze functie zorg je voor een goede begeleiding van de arbeidsbegeleiders om de doelgroep zo goed mogelijk te kunnen activeren. Hierbij streef je naar het bereiken van doelstellingen en resultaten vooropgesteld door de intergemeentelijke samenwerking ‘ILV ZORA werkt’.

  • Bekijk de volledige vacature hier.
  • Solliciteren kan tot en met 6 juni 2021 via deze link.
  • Je kandidatuur bevat een motivatiebrief, een kopie van je diploma (bachelor) en een recent cv met duidelijke vermelding van je relevante ervaring.
  • Vragen ? Aarzel niet om contact op te nemen met de dienst HR van het lokaal bestuur Mortsel via 03 444 17 80 of hr@mortsel.be.

Foto’s (c) Gazet van Hove.