De zomer staat weer voor de deur. En dat betekent maar één ding. Tijd om de barbecue van onder het stof te halen ! Samen maken we er een fantastische zomer van. En dan mag BOB natuurlijk niet ontbreken.
Ook deze zomer staat het BOB-team klaar met een gloednieuwe campagne. Dit jaar luidt de slogan ‘Mijn BOB is top!’. Aangezien het einde van lockdown in zicht is en we met z’n allen uitkijken naar het EK, zal de BOB-campagne hier primair op inspelen. Het feit dat we opnieuw mogen afspreken met vrienden en familie maakt dat er een grotere kans is op risicogedag na maanden van onthouding, wat gevolgen kan hebben voor het rijgedrag. Daarom duikt de BOB-boodschap van ‘niet drinken en rijden’ opnieuw op van 4 juni 2021 tot 31 augustus 2021.

Doe mee en win een Weber BBQ.

Om je vingers bij af te likken! Als je van BBQ’en houdt en mee wil doen aan onze nieuwe BOB-wedstrijd #MijnBOBisTOP, lees dan zeker verder. Het is heel eenvoudig!

Wat kan ik winnen ?

We verloten zeven keer een BOB-pretpakket, met daarin een tafel-BBQ van Weber, verschillende 0,0% biertjes voor BOB en enkele unieke BOB-gadgets.

Wanneer kan ik deelnemen ?

Je kan deelnemen van 11 juni tot 30 juli 2021. We maken elke week een winnaar bekend.

Wat moet ik doen ?

  1. Maak een foto of een video met je vrienden en/of familie.
  2. De foto of video die je neemt maakt duidelijk dat BOB onmisbaar is op dat moment: naar een BBQ met vrienden, een terrasje gaan doen of naar een EK-match gaan kijken van de Rode Duivels.
  3. Deel je moment op Instagram of Facebook met de hashtag #mijnBOBisTOP

Zie hier het wedstrijdreglement voor de BOB-wedstrijd.