Vraag je renovatiepremie nu digitaal aan !

Goed nieuws !

Het aanvragen van de renovatiepremie is een stuk gemakkelijker geworden. Je kan deze nu digitaal aanvragen. Neem alvast je identiteitskaart erbij of meld je aan via de app “itsme”, en start je aanvraag op : https://formulieren-wonen.vlaanderen.be/

Weet je niet zeker wat de voorwaarden zijn of wat deze premie inhoudt ?

Kom dan zeker langs bij het EnergieK loket, we beantwoorden al je vragen. Je kan bij ons ook het aanvraagformulier op papier ontvangen, mocht dit je voorkeur  genieten. Maak een afspraak via energie@igean.be of bel 03 / 350 08 08.


De Vlaamse overheid geeft een renovatiepremie van maximum 10.000€ als je je dak, buitenschrijnwerk, technische installaties en de structurele elementen van je woning grondig renoveert. Naast het  aanvraagformulier op papier kan je nu ook de premie digitaal aanvragen.

Benieuwd of je in aanmerking komt voor de renovatiepremie ? voor de premie in aanmerking  komen ?

Neem dan zeker contact op met het EnergieK loket ! Maak een afspraak door te mailen naar energie@igean.be of bel 03 / 350 08 08.

Modelhoeve, Lintsesteenweg, Hove

Foto’s (c) Gazet van Hove