Inschrijven kan vanaf 1 augustus.

Na een warme zomer vol vakantie en zon starten de lessenreeksen voor het najaar de eerste week van september (vanaf de week van maandag 5 september) : badminton, dynamic tennis, latino moves en line dance zijn ondertussen gevestigde waarden in ons aanbod en onze lesgevers zijn terug klaar om het beste van zichzelf te geven. NIEUWKOMER is de lessenreeks bootcamp met de super-enthousiaste Betty.

Start van de lessenreeksen in de week van 5 september, laatste lessenreeks in de week van 19 december. De lessen gaan nooit door tijdens de schoolvakanties en op feestdagen (uitzondering voor de lessenreeks bootcamp !).

Opgelet : er is een prijsaanpassing doorgevoerd. Per uitzondering van de latino moves is de prijs aangepast naar 1,50 euro per les, maar je blijft je inschrijven voor de volledige lessenreeks (per uitzondering voor de bootcamp). De latino moves kost 3 euro per les, maar hier schrijf je je ook in voor de volledige lessenreeks.

Tweede aanpassing is dat Hovenaars voorrang krijgen op niet-Hovenaars. De inschrijvingen starten maandag 1 augustus om 10.00 uur voor inwoners van Hove, waar het voor niet-Hovenaars dinsdag 2 augustus om 10.00 uur is.

zware inspanningen …

Alle inschrijvingen en betalingen voor deze lessenreeksen verlopen online via de webshop van Hove. Tip : is het de eerste maal dat je je inschrijft, dan dien je een account aan te maken, vanaf dan verloopt alles via je eigen account. Ook voor de gebruikers die al in het bezit zijn van een account, controleer vooraf je gebruikersnaam en paswoord. Betalen gebeurt via online banking. De lessenreeksen zijn snel volzet, dus er vroeg bij zijn is de boodschap.

Bij vragen kan je mailen naar sport@hove.be of bellen naar de dienst vrije tijd tijdens de openingsuren : 03 / 454 39 01.

Iedereen moet zich via onze webshop inschrijven : https://hove.recreatex.be

Meer info over de reeksen zelf staat op https://www.hove.be/thema/3354/lessenreeksen  .

nog zoveel ronden …

Foto’s (c) Gazet van Hove.