Kaartje omleiding werken Pidpa Heuvelstraat

Tijdens de recente werken in de Heuvelstraat is er een probleem met een Pidpa aansluiting opgedoken dat niet tijdens de voorziene periode kon opgelost worden. Deze werken kunnen niet uitgesteld worden om problemen met de drinkwatervoorziening te vermijden.

Moet de straat terug afgesloten worden ?

Door de specifieke plaats van het probleem kan er enkel gewerkt worden als een deel van de Heuvelstraat volledig afgesloten wordt.

Hoe pakt de nutsmaatschappij dit aan ?

Op maandag 29 april sluiten ze de Heuvelstraat af vanaf huisnummer 19 tot 23. In het deel van de Heuvelstraat tussen de Molenlei/Jan Frans Willemsstraat en de Lange Kroonstraat, is enkel plaatselijk verkeer mogelijk (zie blauwe pijlen op het kaartje). Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de Heuvelstraat – Provinciesteenweg – Alexander Franckstraat – Ropstocklei – Appelkantstraat – Fruithoflaan – Welvaartstraat – Den Heuvelt.
Fietsers mogen in beide richtingen de Heuvelstraat blijven gebruiken, ze mogen stapvoets voorbij de werfzone.

Hoe lang zullen de werken duren ?

Er wordt gewerkt op 29 en 30 april, de straat blijft ook op 1 mei afgesloten zodat de fundering kan uitharden. De aannemer moet ten laatste woensdagavond 1 mei de straat terug vrijmaken en de signalisatie verwijderen.

Wat met de huisvuilophaling ?

Op 30 april wordt het PMD-afval opgehaald. U kan de PMD zak op het gebruikelijke tijdstip buiten zetten, de aannemer zorgt ervoor dat de PMD zakken van bewoners in de Heuvelstraat, wonende tussen de Molenlei en de Lange Kroonstraat, verzameld worden zodat alles door de vuilniswagens kan meegenomen worden.

Vragen ? 

Bij de dienst Openbare Werken kan je met je vragen terecht : openbarewerken@boechout.be of 03 / 460 06 46. 

foto’s (c) Gazet van Hove.