Volg de gemeenteraad van bij u thuis

De gemeenteraad vergadert minstens één maal per maand en bespreekt alle mogelijke punten van gemeentelijk belang. De raad is openbaar en burgers kunnen na de beraadslagingen vragen stellen over punten die op de gemeenteraad werden besproken of over andere punten die betrekking hebben op Hove.

Wie zich niet kan vrijmaken op dit avondlijke uur, maar toch sterk geïnteresseerd is in wat er rondom hem/ haar allemaal gebeurt, kan gratis een abonnement nemen op de agenda’s en de verslagen van de gemeenteraadszittingen.

Voor wie een gratis abonnement per e-post wil, kan een formulier invullen op www.hove.be/e-loket  en in de toekomst ben je op de hoogte van alle beslissingen die er in de gemeenteraad werden genomen en die een invloed hebben op alle Hovenaars .

Je kan de agenda’s en verslagen in papieren versie ook per post thuis ontvangen. Dit kost 10 euro per jaar als tegemoetkoming in de kopieer- en verzendingskosten. Hiervoor kan men tijdens de kantooruren contact opnemen met het gemeentesecretariaat, tel. 03 / 460.34.60. of e-post: secretariaat@hove.be .

 

De gemeenteraadszittingen in 2009

De volgende gemeenteraden vinden plaats op de maandagen 30 maart, 27 april, 25 mei, 22 juni, 28 september, 26 oktober, 30 november, 21 december. Ze gaan steeds door in de raadszaal van het gemeentehuis, Geelhandlaan 1 Hove en beginnen steeds om 20.00u. Tijdens de vakantiemaanden juli en augustus is er normaal geen zitting gepland.

 

Speelpleinwerking tijdens de komende paasvakantie

Deze loopt van maandag 6 april tot en met vrijdag 17 april. Op maandag 13 april is er geen werking. Aanvang: 9u., einde rond 16u.

Alle kinderen van 6 tot 15 jaar zijn welkom aan de lokalen van het J.O.C., Paul van Ostaijenlaan 6 in Hove. Inschrijven voor 20 maart geeft korting : 3 euro per dag en vanaf 10 dagen betaal je 2,50 euro per dag. De voor- en naopvang kost 0,50 euro. Meer info : tel. 03/ 454.38.97. – jeugddienst@hove.be .