Het echtpaar Theo & Mien Brandt-Alsemgeest (hij 95, zij 92.5 ) woont nog steeds kerngezond in hun woning aan de Wouwstraat in Hove. Ze vierden op maandag 3 augustus jl. hun zeventigste huwelijksverjaardag samen met hun 11 kinderen, + 40 kleinkinderen (o.a. uit Italië en Zuid-Afrika), + 30 achterkleinkinderen (de jongste amper gedoopt), + 100 buren en vrienden en  20 broers, ooms, neven,  achterneven (o.a. uit Curaçao).

Theo en zijn echtgenote trouwden in Delft, Nederland, net voor de mobilisatie van de tweede wereldoorlog en woonden vanaf dag 1 in de directe omgeving van werkgever Agfa-Gevaert.  Zeven kinderen werden geboren voor ze hun eigen woning in de Wouwstraat betrokken. Alle kinderen wonen sindsdien met hun partner in een straal van 20 km rond Hove, enkele tot in Italië en zelfs Zuid-Afrika. Allen zijn gelukkig  kerngezond en zonder ernstige ziektes noch ongevallen door het leven gegaan. Sommigen zijn inmiddels ook gepensioneerd; heel wat van hen waren/ zijn  actief in onderwijs of de medische sector. Enkele volgden zoals Papa/ Opa een meer technische carrière, terwijl Mama/ Oma die door alle achterklein- en kleinkinderen op handen en voeten wordt gedragen, …  nog steeds de optimistische, opgewekte, positieve en dynamische drijvende kracht is achter die grote familie.

Het familiefeest vond plaats in de Hovese Bloemenwijk, met een echte riksjafiets (Theo leefde immers ooit in Indonesië, Java) werden de jubilarissen door een kleinzoon-geneesheer van hun woning afgehaald en onder grote familiebelangstelling ging het onder veilige politiebegeleiding al fietsend door de Bloemenwijk tot aan het Groen schooltje aan de Mortselsesteenweg waar er een misviering en een echt familie- en vriendenfeest met alles erop en eraan doorging.

We sluiten ons aan bij de gelukwensen en wenst de gehuldigden nog vele gezonde levensjaren en hopelijk naar het volgende grote familiefeest : de 100ste verjaardag van Theo.