F.C. Copain is een nieuwe voetbalploeg uit Hove, die nu iets meer dan een jaar bestaat. De vereniging werd opgericht door enkele vrienden en is actief in de Antwerpse reeksen van de KVV (Koninklijke Vlaamse Voetbalbond). In hun eerste seizoen 2012-13 speelden ze al onmiddellijk kampioen, proficiat. Dit doel hebben ze zich ook voor dit jaar gesteld.

fc copainFC Copain speelt zijn thuiswedstrijden op het voetbalveld in het park van Hove aan de Paul van Ostaijenlaan.

Ongeveer een jaar geleden hebben ze hun eerste echte wedstrijd gekoppeld aan een evenement, “Den Aftrap”. Dit evenement, dat bestaat uit een voetbalwedstrijd met bijhorende cava-bar gevolgd door een barbecue in de cafetaria aan de sporthal van Hove, was met meer dan 100 aanwezigen toen zeer succesvol. Net als vorig jaar, willen ze ook dit jaar hun seizoen openen met een gelijkaardig evenement, “Den Aftrap II”.

Op zondag 8 september e.k. organiseert F.C. Copain dus “Den Aftrap II” !

Vanaf 12u verwelkomen ze iedereen met een glaasje aan onze Cava-bar. Om 13u schotelen ze u vervolgens prachtvoetbal voor tijdens onze eerste competitiematch tegen F.C. De Duif. Dit jaar gaat het trouwens meteen om de punten !

Aansluitend geniet u in de loungezetels op het terras van een royale BBQ. De Copains zorgen verder voor de nodige sfeer om er opnieuw iets onvergetelijks van te maken !

De BBQ kost €16 voor volwassenen en €8 voor een kindermenu. Inschrijven kan tot en met 1 september door een mail te sturen naar fccopain@gmail.com . Vermeld hierin uw naam + het aantal volwassenen / kinderen waarvoor u reserveert. Gelieve vervolgens het gepaste bedrag, voor 3 september, te storten op het rekeningnummer BE49 7310 2250 3971, met vermelding van uw naam.

  • Plaats van afspraak : Sportpark Weyninckhoven, Paul van Ostaijenlaan 6, 2540 Hove.
  • Aanvang : 12.00u.
  • Wedstrijd: 13.00u.
  • BBQ en muziek : 16.00u
  • Vanaf 18.00u. doorzakken  …! Zorg wel voor voldoende BOB’s

De Copains rekenen opnieuw op de massale aanwezigheid van vele Hovenaas e.a. om hen op weg te zetten naar hun tweede titel ! Hoop doet leven ! Alvast veel succes !

Verdere inlichtingen bij secretaris:Laurens Herrebosch, tel. 0474 / 39 81 64, e-post : auherre@hotmail.com .