In het voorjaar van 2014 start de sportdienst met een leuk nieuw sportconcept. Er worden verschillende sporten aangeboden op slechts tien kennismakingslessen. Ben je sportief, maar weet je niet goed welke sport bij je past? Dan is dit de kans om je horizon te verruimen. Maak kennis met diverse sportinitiaties die je in Hove (en net daarbuiten) kan beoefenen.

Deze activiteit loopt in samenwerking met de Hovese lagere scholen en sportclubs. Kinderen kunnen zich tot en met maandag 7 januari via de school inschrijven. De begeleidende brief kan je op school of bij de sportdienst verkrijgen.

Voor wie? Kinderen van de lagere school (van 7 tot 12 jaar).
Wanneer? Elke woensdagnamiddag vanaf 15 januari tot en met 12 maart met uitzondering van 5 maart, van 12.15 tot 14.15 uur.
Waar? Het Sportpark Hove, P. van Ostaijenlaan 2. Kinderen hebben de mogelijkheid om onder begeleiding vanuit de A. Rodenbachschool / De Mikado te voet naar het Sportpark te komen. Er wordt dus verzameld aan de A. Rodenbachschool. Kinderen kunnen ook op eigen kracht naar de sporthal komen. Kinderen die om 14.15 uur niet werden afgehaald zullen terug naar BKO De Mikado worden gebracht (als ze er een dossier hebben).

De Hovese sportverenigingen die willen meedoen met dit leuke initiatief kunnen contact opnemen met de sportdienst van Hove, e-mail: sportdienst@hove.be of tel. 03 454 39 01.