maar kan niet winnen op verplaatsing bij Oelegem

Het prestatiepijl van de eerste ploeg heren van Hove Sport lag zondag jl. heel wat hoger dan verleden weekend  en het was dan ook Hove dat in de eerste helft ruim veldoverwicht had. Een  schot van Matthias Verhoeven werd uitstekend gered door de thuisdoelman. Ruststand 0-0. Net gestart in de 2e helft scoorde Vincent Uytdewilligen, op assist van Didier Vuylsteke de Laps, met het hoofd de niet onverdiende 0 – 1. Hove ging dan met goed combinatiespel op zoek naar de tweede treffer, Randy Vertessen trapte een loeier op de paal, Matthias Verhoeven  schoot op de dwarslat en de thuisdoelman kon ook nog een paar keer goed redden. En dan zoals dat zo vaak gebeurd in het voetbal, kreeg Oelegem in de 68 minuut een strafschop en kon gelijkmaken. Het was nu Oelegem dat het voortouw nam en in de 80-ste minuut scoorde en de 2 – 1 eindstand op het bord zette. Zo blijft Hove Sport voorlopig op de 4e plaats staan in het klassement.