Reisverhalen van Guido Sel en Theo Van Der Burght

Hove

Op vrijdag 30 maart komen twee KWB-leden uitgebreid en boeiend vertellen over hun reizen. Ze starten om 19.30 uur in Dienstencentrum “Ten Hove” en lassen tussen beide verhalen een pauze in. Tijdens de pauze worden de aanwezigen op een glaasje getrakteerd.

Guido Sel trok naar Wapinda in Congo, terug naar het dorp waar hij 42 jaar geleden woonde en als verpleegkundige werkte en zag hoeveel er wel en niet veranderd was. Aan de hand van een reeks foto’s brengt hij een persoonlijk verhaal en vergelijkt de tijd van toen met wat er vandaag gebeurt.

Theo en Christine Van der Burght prepareerden hun fietsen en reisden door een stuk van Kirgistan (Kirgizië): onverwachte vergezichten, leuke ontmoetingen, van asfalt tot rotsige wegen, een trip om niet gauw te vergeten. Een boeiend verhaal met schitterende beelden van de andere kant van de wereld. Wil je deze wereldreizigers graag aan het woord zien en horen ? Vergeet dan niet tijdig in te schrijven voor deze leerzame, boeiende en gezellige avond. Inschrijven kan ten laatste op maandag 26 maart door overschrijving van 3 EUR per deelnemer op rekening BE07 7895 5113 9466 (KWB Hove).

Verantwoordelijke : Luc Van Koetsem (elveka@telenet.be ). www.kwb.be/hove .

Foto’s © Gazet van Hove – Coverfoto : Guido Sel.