Dag beste muziekliefhebbers. Hier ben ik weer. Ik mag jullie van de stuurgroep het programma van de Mortsel-Dorp Concerten voor het seizoen 2018-2019 voorstellen.

Zaterdag 20 oktober om 20.00 uur maken we kennis met het houtblaaskwintet High5! Dit ensemble bestaat uit Ronald Dedrie (dwarsfluit), Elke Meirsman (hobo), Katrijn Aper (klarinet), Hans Verhulst (hoorn) en Luk Torremans (fagot). Ze brengen ons een brede waaier van componisten, stijlen en werken.

Zondag 24 februari 2019 om 15.00 uur verwelkomen we Wim Brabants (fluit) en Aurlie Viegas (harp). Wie vroeger fan was van de Lepelhof aperitiefconcerten zal zich zeker nog de hoogstaande vertolking van Wim Brabants herinneren. Een aanrader dus, zeker in combinatie met Aurlie Viegas en haar harp.

Zondag 28 april 2019 om 15.00 uur sluiten we het vierde seizoen af met een koor. Deze keer is het een kleuter kinder-tiener-jongerenkoor Sterling, onder de kundige leiding van dirigente Ada Bakelants en aan de piano begeleid door Wim Verhulst.

Kaarten

– Prijs per concert in voorverkoop 11 en aan de kassa 13.

– Een abonnement komt op 27 euro voor de drie concerten.

Je kan ze bestellen bij Jean Verslype, Rubensstraat 54 b in Mortsel of het bedrag overschrijven op rekening BE36 7380 3925 2181 van de Mortsel-Dorp Concerten. De kaarten zullen klaar liggen op naam aan de kassa.

Noteer alvast deze drie data in je agenda ! We kunnen na elk concert nog wat nakaarten bij een gratis aangeboden hapje en drankje. Tot binnenkort !

Foto’s (c) Gazet van Hove.