Ook de inhaalwedstrijd op Oelegem heeft onze eerste ploeg niet tot een goed einde kunnen brengen. Met een verbouwde ploeg begon Hove aan een goede eerste helft met weinig kansen aan weerszijden. Toch kwamen we via Matthias Muyters niet onterecht op voorsprong in de 14de minuut (0-1) maar daarmee was het verhaal van de eerste helft geschreven.
Oelegem kwam sterker uit de kleedkamer en dat had vrij vlug resultaat.
Amper vier minuten op weg werd een aanvaller, alweer op een eigenlijk ongevaarlijke plaats, foutief afgestopt en Michielsen benutte via strafschop de kans op de gelijkmaker (1-1). In de 56ste minuut zette Dekkers van dichtbij, in de korte hoek, met een hard schot de thuisploeg op voorsprong (2-1) en daarmee was Hove er aan voor de moeite. Robin Menargues-Torres trof met een afstandsschot nog de paal maar verder kwamen we niet. We zakken naar de 8ste plaats met 16 punten, op 6 punten van leider Kessel.