Parkeren in Mortsel

MORTSEL – Van 09.00 tot 18.00 uur van maandag tot en met zaterdag gelden blauwe zones en te betalen parkeren. Van 18.00 uur tot 09.00 uur en op zon- en feestdagen geldt vrij parkeren en moet er dus niet betaald worden. Het tarief dat van toepassing is, kan verschillen van de zone waarin men parkeert.

• In zone A (Statielei) kan men max. 30 minuten parkeren tegen 1,25 euro per 30 minuten.

• In zone B (Antwerpsestraat tussen Gemeenteplein en Krijgsbaan, Eggestraat, Edegemsestraat tot Gustaaf Lavastraat en  Mechelsesteenweg : max. 1 uur parkeren tegen 1 euro per uur met een minimum van 0,15 euro

• In zone C (Sint-Benedictusstraat tussen Vestinglaan en Stadsplein, Grotenhof tussen de Statielei en de fiets- en wandelweg, Liersesteenweg tussen Stadsplein en Vestinglaan, ‘Vismarkt’, Christus Koninglaan tussen Floralaan en Mortselveldenlaan, Prins Leopoldlei en Pieter Reypenslei) : max.1 uur parkeren tegen 2,50 euro per uur, met een minimum van 0,15 euro

• In zone D : parking H. Kruisstraat, parking Edegemsestraat,  parking Mechelsesteenweg (Oude-God) : max. 4 uur tegen 0,60 euro per uur met een minimum van 0,15 euro

• In zone E : parking t.h.v. Guido Gezellelaan en Hendrik Consciencelaan : max. 2 uur tegen 0,60 euro per uur, met een minimum van 0,15 euro

• In zone F : parking Krijgsbaan : parkeren van 07.00 uur tot 18.00 uur tegen 0,30 euro per uur met een minimum van 0,15 euro.

In de stadsparking (onder het Stadsplein) bedraagt het tarief vandaag 2 euro voor het eerste en tweede uur, 1,70 euro voor het derde uur enz. –

Verdere Info : 03 / 233 94 33 – www.mortsel.be .

Foto’s (c) Gazet van Hove.