Meer info en inschrijven in het dienstencentrum aan de René Verbeecklaan 3 Hove, via e-mail : dienstencentrum@ocmwhove.be of tel. 03 / 454 08 37.

De Digidokters

Heb je problemen met je laptop of tablet ? Doet jouw toestel om één of andere reden niet wat je zou willen dat het doet? Komen er rare meldingen op die je niet begrijpt en waar je geen weg mee weet ? Moet je een nieuw programma downloaden of moet je een update installeren en durf je daar zelf niet aan beginnen ? Kom dan op consultatie bij één van de Digidokters. Elke maand houden leerlingen van het zesde jaar Informatica van Sint Jozef in Kontich spreekuur in het dienstencentrum. Zij zullen je naar best vermogen helpen met al je technische en andere problemen met je laptop en/of je tablet. Dinsdag 8 januari van 14.30 tot 16.00 uur. Een afspraak maken is verplicht. Deze dienst wordt gratis aangeboden door Sint-Jozef Kontich en Dienstencentrum Ten Hove.

Nieuwjaarsfeest

Op donderdag 10 januari 2019 zetten ze in Dienstencentrum Ten Hove het nieuwe jaar feestelijk in. Om 12.30 uur ontvangen ze je graag voor een feestelijke maaltijd (kippensoep, vispannetje met kreeftensaus en pronkstukgebak). Nadien is er tijd voor De Verzoekbox – De verzoekplatenshow. Je favoriete nummertje ? Jij vraagt en de Verzoekbox draait! Ambiance verzekerd ! Voor dit alles, diner en dansnamiddag, betaal je 25 EUR, water bij de maaltijd inbegrepen. Inschrijven is verplicht en dit ten laatste op maandag 7 januari.

Franse les voortaan op vrijdagvoormiddag !

Naast de lessen Spaans en Engels biedt het dienstencentrum nu ook lessen Frans aan. De lessen zullen vanaf januari niet meer plaatsvinden op woensdag, maar wel op vrijdagvoormiddag van 9.30 tot 11.00 uur. Les op 11, 18 en 25 januari, 1, 8, 15 en 22 februari, 1, 15, 22 en 29 maart en 5 april. Kostprijs : 63 EUR voor de ganse reeks, bij inschrijving cash te betalen in het dienstencentrum.