Kerstboomverbranding met bosspel, eet- en drankkraampjes, vuuracts en The Jammers

Hove

Op zaterdag 12 januari 2019 wordt er een heus bosspel gespeeld, bedacht door topleiding van de Scouts, JAanimo en Tjok. Kinderen die willen meespelen worden om 16.00 uur aan de speeltuin van het Sportpark verwacht. Na een tof spel wordt het vuur aangestoken en kan iedereen lekker eten en drinken aan de kraampjes van de Scouts en JAanimo. Laat je daarnaast verrassen door leuke vuuracts en swingende muziek van The Jammers.

Verzamelpunten kerstbomen

In Hove zijn er verschillende verzamelpunten waar je je kerstboom kan leggen. Dit kan tot en met 11 januari op de volgende plaatsen : Hoverheide, Bloemenplein, Statieplein (parking), Oudstrijdersstraat, Sint-Laureysplein, Lintsesteenweg (parking Hove Sport), Sterrenregen, L. Dumortierstraat (begraafplaats), J. Mattheessensstraat, P. van Ostaijenlaan (parking sporthal), Nieuwstraat, Leeuwerikenlaan, Zilverschoon, Diependaele en Beekhoekstraat. Je kan je boom ook meebrengen naar de kerstboomverbranding.

Foto’s (c) Gazet van Hove.