Verdeling mondmaskers Hove start op 25 mei

De gemeente staat in voor de verdeling van de mondmaskers die voor elke inwoner worden voorzien door de federale overheid. Ook deden we in samenwerking met de provincie Antwerpen zelf een aankoop van 7.500 mondmaskers voor al onze inwoners van 12 jaar en ouder. Voor onze eigen medewerkers bestelden we 1.000 mondmaskers ten voordele van Think Pink.

Een eerste levering mondmaskers is vandaag, vrijdag 22 mei, binnengekomen. Wij starten de verdeling dus op maandag 25 mei. De verdeling wordt gecoördineerd vanuit Dienstencentrum Ten Hove en gedaan door vrijwilligers en medewerkers van ons lokaal bestuur.

Op onze website staan ook links naar het correct gebruik ervan: https://www.hove.be/gebruik-mondmaskers-correct

Wie in Hove mee wil helpen om zelf mondmaskers te maken, vindt meer info op https://www.hove.be/help-je-mee-mondmaskers-maken

Met vriendelijke groeten

 

Davy Verbeeck

communicatieambtenaar

lokaal bestuuur Hove

Geelhandlaan 1, 2540 Hove

tel. 03 460 33 11

Volg de gemeente Hove op Twitter en Facebook!