Heraanleg Dr. Theo Tutsstraat : fase 3

Na het bouwverlof, op maandag 2 augustus, gaat fase 3 van de heraanleg van de Dr. Theo Tutsstraat en de korte Jan Frans Willemsstraat van start.

De Dr. Theo Tutsstraat, het Onze-Lieve-Vrouweplein en de korte Jan Frans Willemsstraat zijn dan afgesloten voor verkeer. Hierdoor zullen de Van Colenstraat, de Appelkantstraat en de lange Jan Frans Willemsstraat doodlopend zijn. In de lange Jan Frans Willemsstraat zal grotendeels een parkeerverbod gelden zodat het plaatselijk verkeer elkaar kan kruisen.

  • Voetgangers en fietsers (met de fiets aan de hand) hebben steeds doorgang. Fietsers kunnen ook omrijden via de Van Colenstraat, achter de kerk, langs het Pastoorsleike, richting de fietsostrade en zo naar de Heuvelstraat (zie plan onderaan deze pagina).
  • Voertuigen volgen de omleiding via de Appelkantstraat, langs de Ropstocklei, de Hovesesteenweg en de Alexander Franckstraat naar de Provinciesteenweg (N10) en zo naar de Heuvelstraat (zie plan onderaan deze pagina).

Alle info over de heraanleg vind je hier.

Opgelet ! Het is mogelijk dat er in de Dr. Theo Tutsstraat al opnieuw gewerkt wordt vanaf 26 juli. Mocht dit het geval zijn, dan worden inwoners hiervan zo snel mogelijk op de hoogte gebracht door de aannemer. Voor de andere straten blijft alles zoals gepland.

 

Omleidingsplan fietsers (klik op de foto om te vergroten)

Fietsomleiding fase 3

Omleidingsplan auto’s (klik op de foto om te vergroten)

Omleiding voertuigen fase 3