Programma november Dienstencentrum Ten Hove

Troubadourshow ‘Overal thuis’

Jan Staes zingt in zijn eigen Vlaamse taal liedjes met fantasie, met een verhaal of een levenslied. Een volks melodietje met een lach en een traan. En hij is nooit alleen : zijn poppen vergezellen hem overal …

Iedereen is welkom op donderdag 25 november om 14.00 uur. Kostprijs : 3 euro, ter plaatse te betalen. Graag een seintje als je komt via 03 / 454 08 37 of dienstencentrum@ocmwhove.be . Een organisatie van Samana en het dienstencentrum.

Lessen Franse conversatie

Naast de lessen Spaans en Engels biedt het dienstencentrum opnieuw lessen Franse conversatie aan. De lessen worden – bij voldoende belangstelling – vanaf januari gegeven door Claudine De Munnynck, romanist van opleiding, met een jarenlange ervaring in het middelbaar onderwijs. De cursus omvat twaalf lesmomenten per semester op vrijdagvoormiddag van 9.30 tot 11.00 uur. Deelnemen kost 60 euro voor de ganse reeks, bij inschrijving te betalen in het dienstencentrum met bancontact of cash. Meer info : 03 / 454 08 37 of dienstencentrum@ocmwhove.be .

Rummikub

Zin in een partijtje Rummikub ? Kom dan op donderdag 18 november om 14.00 uur naar het dienstencentrum. Heb je thuis een Rummikub-set ? Breng het dan mee. Ken je het niet maar wil je het graag leren ? Kom dan zeker ! Mensen genoeg die je de spelregels aanleren. Deelnemen is gratis.

Foto’s © Gazet van Hove.