Infovergadering verkeersmaatregelen Vinkenstraat

Infovergadering Vinkenstraat Boechout
foto (c) Google.

De Vinkenstraat kampt al jaren met veel en snel gemotoriseerd (sluip)verkeer. De gemeente ontvangt regelmatig meldingen over dit sluipverkeer, de hoge snelheden en het onveiligheidsgevoel voor zwakke weggebruikers. De dienst openbare werken en mobiliteit en de mobiliteitsraad voerden de afgelopen maanden verschillende verkeersmetingen uit die de meldingen beamen. Aan de hand van alle gegevens is een voorstel uitgewerkt om verkeersmaatregelen in te voeren in het deel tussen de Kapelleveldstraat en de Langsweg.

Op maandag 19 april om 19.30 uur zal schepen van Mobiliteit Rudi Goyvaerts het voorstel toelichten tijdens een digitale informatievergadering. Omwille van de coronamaatregelen vindt de vergadering digitaal plaats via Microsoft Live Events.

Wil je de vergadering graag volgen ?

  • Op maandag 19 april om 19.30 uur vind je hier de link naar de vergadering.
  • Heb je de app ‘Microsoft Teams’, dan kan je de vergadering daarin volgen. Heb je deze app niet, kies dan voor ‘op het web bekijken’.
  • Je kan zelf niet praten tijdens de vergadering, maar je kan wel al je vragen stellen via de chatfunctie. Dit doe je door tijdens de vergadering rechts onderaan op ‘een vraag stellen’ te klikken. Om je vraag anoniem te stellen, vink je ‘anoniem plaatsen’ aan.

Kan je de vergadering niet volgen? 

  • We plaatsen achteraf de power-point-presentatie en het verslag van de vergadering op onze website.
  • Beschik je niet over een computer ? Laat het weten via communicatie@boechout.be of 03 / 460 06 54, dan sturen we je de power-point-presentatie en het verslag van de vergadering op met de post.