Opnieuw & Co zomert erop los !

De zomer is in zicht

Vanaf woensdag 21 april beginnen wij alvast volop te zomeren. Ben je op zoek naar gezellige zomerspulletjes? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres: van rolschaatsen tot hangmatten, van tuinmeubelen tot picknickmanden en van parasols tot zomerjurkjes.⁠
Maak alvast een afspraak en kom zomershoppen.⁠

Reserveren kan je leren 

We zijn nog een hele week op afspraak open. Vanaf maandag 26 april kan je weer gewoon komen winkelen (hoera!), maar voorlopig zetten we nog even alle opties om je plaatsje te reserveren op een rijtje :

🔸 Via deze link kan je je plaatsje op een bepaalde datum en uur reserveren. Je krijgt dan een bevestigingsmail die je aan de inkom even laat zien. Je kan maar om het uur reserveren en we sluiten de reservaties voor een bepaald uur 1 uur op voorhand af zodat onze mensen alles kunnen verwerken.

🔸 Bel naar 03 / 488 38 83 en maak zo een afspraak.

🔸 Waag je kans en kom gewoon iets voor het uur of op het uur naar de inkom van onze winkels. De kans is groot dat er nog plaats is en je meteen binnen kan. Je kan 30 minuten winkelen en dan rustig afrekenen.

🔸 Klik op de knop REGISTREREN op Facebook.

🔸 Via mail of persoonlijk bericht op Facebook of Instagram kunnen we geen reservaties aannemen spijtig genoeg.

Reserveren is niet noodzakelijk voor een bezoekje aan het geefpunt. Heb je goederen die je wil afgeven kan dit doorlopend van maandag tot vrijdag van 10-18 uur aan de winkels en ook op zaterdag op de Vredebaan 76 in Mortsel.

Textielkoopjes

Tussen 3 en 8 mei zetten we all het textiel (gordijnen, handdoeken, kussens, lakens, dekens, kortom allesbehalve kleding) te koop aan €1 per stuk ! Begin dus maar al leuke upcycling projectjes te verzinnen. En stuur ons zeker foto’s van het afgewerkte resultaat.

Zalig genieten

We mogen binnenkort weer met meer mensen buiten afspreken! Organiseer je een intiem tuinfeestje in je bubbel ? Tussen 8 en 15 mei geven we 4+2 gratis op alle servies. Begin jij ook al te dromen van wat je op je zomeretentje zal kunnen klaarmaken ? Dat verdient een nieuw servies.

Foto’s © Gazet van Hove.