“Nacht van het Kempens Erfgoed” in Lier

Erfgoed Noorderkempen en Erfgoedcel Kempens Karakter organiseren op vrijdag 23 en zaterdag 24 oktober 2020 de “Nacht van het Kempens Erfgoed”. Tijdens deze twee herfstavonden vinden verschillende activiteiten in het Stadsmuseum Lier plaats. Op vrijdag 23 oktober wordt gestart met een rondleiding door het depot. Wist je dat slechts 3% van alle objecten in het museum tentoongesteld wordt ? Ontdek wat het museum allemaal herbergt achter de schermen. De start van deze rondleidingen is voorzien om 20.00 en 21.00u en is voornamelijk gericht op volwassenen. Er worden 15 personen per groep toegelaten. Inschrijven hiervoor is verplicht via een mail naar stadsmuseum@lier.be. De rondleiding vindt plaats op de bovenverdieping en die is alleen via een trap bereikbaar. Op zaterdag 24 oktober is er dan een gratis museumbezoek van 19.00 tot 22.30u. Ook deze activiteit is gericht op volwassenen en met 15 personen per groep. En ook hier is verplicht inschrijven de boodschap met een mailtje naar stadsmuseumlier.be .  De programmabrochure voor Nacht van het Kempens Erfgoed in Lier kan je ophalen bij Visit Lier en in het Stadsmuseum. Het volledige programma is ook online te vinden op www.nachtkempenserfgoed.be .

 

Radio Zuidrand FM 105.1 – Foto’s (c) Gazet van Hove

patricierswoningen Grote Markt Lier