Gezocht : vrijwilligers

Heb je wat tijd vrij die je nuttig wil besteden ? Help je graag anderen ? Steek je graag de handen uit de mouwen ? Wil je iets bijleren ? Of anderen iets leren ? Dan vind je bij ons misschien het vrijwilligerswerk dat je zoekt.

Gezocht : Raamschilders

Heb je iets met kalligrafie of ben je fan van letterzetten ? Draag je graag bij aan een campagne in het kader van geestelijke gezondheid ? Kan je enkele uren vrijmaken in de laatste week van september ?
Dan wil jij misschien wel aan de slag bij ons als raamschilder ? De raamschilder brengt in de aanloop naar de week van de Geestelijke Gezondheid (1- 10 oktober 2021) deugddoende boodschappen en treffende quotes aan op de ramen van huizen, winkels en organisaties in onze gemeente om het belang van een goede geestelijke gezondheid in de kijker te zetten.
Krijg je graag een beeld van waaraan je je kan verwachten ? Vorig jaar konden we rekenen op heel wat creatieve vrijwilligers en doken er naar aanleiding van deze campagne meer dan 100 spreuken op in onze gemeente. Je ontdekt ze hier in ons fotoalbum.
Lijkt je dit wel wat ? Je ontdekt de volledige vrijwilligersvacature hier en je kan je kandidaat stellen via het e-mailadres vrijwilligerswerk@kontich.be.

Gezocht : Gemachtigd opzichters

Heb je een hart voor kinderen ? Vind je verkeersveiligheid in de buurt van scholen belangrijk ? Ben je op regelmatige basis een half uurtje beschikbaar bij aanvang en einde van de schooldagen, om scholieren te helpen met oversteken ? Stel je dan kandidaat als gemachtigd opzichter voor Kontich via vrijwilligerswerk@kontich.be
Je ontdekt de volledige vrijwilligersvacature hier.De lokale politie HEKLA verzorgt een korte opleiding, verdere begeleiding en samenkomsten met de vrijwilligersploeg: je staat er niet alleen voor ! Ook de nodige uitrusting, verzekering en onkostenvergoeding zijn voorzien.
Foto’s (c) Gazet van Hove.